lauantai 4. elokuuta 2018

Kesäpäivän piristää slushie eli jäähilejuoma

Moikka! Ja ihanaa alkanutta elokuuta! Lämpiminä kesäpäivinä tekee mieli syödä ja juoda jotain raikasta. Onneksi slushie eli jäähilejuoma on juuri sellainen - kevyt ja raikas. Monesti kahviloissa myytävät jäähilejuomat ovat aikamoisia sokerilitkuja. Itse tehden ja raaka-aineita vaihdellen jäähilejuomasta saa vaikka minkä makuisia.

Tässä muutama vinkki jäähilejuomien valmistamiseen:

Vesimeloni-mansikka slushie (tämä on varmaan oma lempparini - niin ihanan raikas kuumana kesäpäivänä)

1,5 dl vesimelonia
1 dl mansikoita
1 limen mehu
4 dl jääkuutioita
1 dl vettä
(Hunajaa tai agavesiirappia, jos kaipaa makeutta)


Mustikkaslushie

2 dl mustikoita
1 sitruunan mehu
4 dl jääkuutioita
1 dl vettä
(Hunajaa tai agavesiirappia)

Laita ainekset blenderiin, ja anna blenderin käydä niin kauan, että seos on tasaista, mutta kuitenkin paksua.



Näihin jäähilejuomiin voi käyttää, mitä tahansa marjoja tai hedelmiä. Miltä kuulostaisi mansikka-kiivi slushie, banaani-mangoslushie tai vadelma-mustaherukkaslushie? Kookoksen ystävien kannattaa kokeilla käyttää nesteenä kookosmaitoa. Kookosmaidosta voi pakastaa myös jääkuutiot.

Hauskaa loppukesää!

Instagram: senjalaaksonen

Blogia kirjoittelee 33-vuotias liikunnanohjaaja ja personal trainer, urheilukaupan tiiminvetäjä (tällä hetkellä äitiyslomalla) sekä pienen pojan äiti. Kirjoittelen paljon liikunnasta, ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt blogini parissa. Käyhän ihmeessä tykkäämässä facebook-sivusta, niin näet uudet julkaisut. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaihtelua kyykkyihin kehonpainolla

Moikka! Itse tykkään treenailla paljon kehonpainolla. Kehonpainotreeniä kun pystyy tekemään missä ja milloin tahansa. Tarvitset vain oman ka...