torstai 6. syyskuuta 2018

Vaihtelua kyykkyihin kehonpainolla

Moikka! Itse tykkään treenailla paljon kehonpainolla. Kehonpainotreeniä kun pystyy tekemään missä ja milloin tahansa. Tarvitset vain oman kauniin kehosi. Peruskyykyt ja askelkyykyt ovat monelle tuttuja liikkeitä. Tässä kuitenkin kyykystä muutamia variaatioita. 

  • Yhden jalan kyykky. 
Kiedo toinen jalka toisen taakse. Voit aluksi pitää varpaat alustassa. Pyri kuitenkin irrottamaan takimmaisen jalan varpaat alustasta, jotta tasapainoilet yhdellä jalalla. 




  • Kasakkakyykky
Mene leveään haara-asentoon. Kyykkää alas niin, että suoraksi jäävän jalan varpaat osoittavat kohti kattoa. Koukistuva jalka on vaakatasossa. 




  • Askelkyykky ja jalan potku taakse. 
Mene askelkyykky asentoon. Katso, että polvet ja varpaat ovat samassa linjassa. Ylösnoustessa ponnista takajalka räväkästi ylös, niin että pakara aktivoituu, ja palaa takaisin askelkyykky asentoon. 



  • Askelkyykky ja potku
Mene askelkyykky asentoon ja ylös noustessa potkaise terävästi eteen. Vastakkainen käsi koskettaa potkaisevan jalan varpaita. 





  • Askelkyykky ristiin
Haara-asennosta kyykkää toisen jalan taakse ristiin. 



  • Kyykkypito
Mene kyykkyyn niin, että reidet ovat vähintään vaakatasossa. Voit myös laittaa esimerkiksi kepin jalkojen päälle. Jos keppi pääsee tippumaan, olet noussut liian ylös. 



Tsemppiä treeneihin ja energiaa viikkoon.

Instagram: senjalaaksonen
Facebook: Poweria Tennariin-blogi

Blogia kirjoittelee 33-vuotias liikunnanohjaaja ja personal trainer, urheilukaupan tiiminvetäjä (tällä hetkellä äitiyslomalla) sekä pienen pojan äiti. Kirjoittelen paljon liikunnasta, ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt blogini parissa. Käyhän ihmeessä tykkäämässä facebook-sivusta, niin näet uudet julkaisut.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaihtelua kyykkyihin kehonpainolla

Moikka! Itse tykkään treenailla paljon kehonpainolla. Kehonpainotreeniä kun pystyy tekemään missä ja milloin tahansa. Tarvitset vain oman ka...