lauantai 25. elokuuta 2018

Se täydellinen aamiainen

Moikka! Nyt laitan loistavan aamiaisreseptini, joka pitää nälän loitolla pitkään. Aamiaisella kannattaa suosia hyviä rasvoja ja proteiineja. Hiilihydraattien sietokyky aamuisin on hyvin yksilöllistä. Jos koet väsymystä parin tunnin kuluessa aamiaisesta, kannattaa hiilihydraatteja vähentää aamiaiselta ja nauttia sen sijaan proteiinia ja hyviä rasvoja. Hiilihydraatit kannattaa tällöin nauttia päivällisellä ja iltapalalla. Tämä aamiainen sisältää nimenomaan hyviä rasvoja ja proteiinia. Lisäksi tänä on nopea tehdä, joten se sopii kiireiseenkin aamuun.



Suklaakulho

1 avokado
2-3 kananmunan valkuaista
0,5 dl manteli- tai kookosmaitoa
2 rkl raakakaakaojauhetta
(Kookoshiutaleita)
1 rkl agavesiirappia

Laita kaikki ainekset blenderiin ja sekoita tasaiseksi massaksi. Tarjoile hedelmien tai marjojen kanssa. Blenderiin voi halutessaan lisätä myös muitakin marjoja tai hedelmiä. Tarjoile marjojen ja kookoshiutaleiden kera. Nams!

Mukavaa viikonloppua!

Facebook: Poweria Tennariin -blogi
Instagram: senjalaaksonen



Blogia kirjoittelee 33-vuotias liikunnanohjaaja ja personal trainer, urheilukaupan tiiminvetäjä (tällä hetkellä äitiyslomalla) sekä pienen pojan äiti. Kirjoittelen paljon liikunnasta, ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Toivottavasti viihdyt blogini parissa. Käyhän ihmeessä tykkäämässä facebook-sivusta, niin näet uudet julkaisut.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaihtelua kyykkyihin kehonpainolla

Moikka! Itse tykkään treenailla paljon kehonpainolla. Kehonpainotreeniä kun pystyy tekemään missä ja milloin tahansa. Tarvitset vain oman ka...