maanantai 12. maaliskuuta 2018

Se tunne, kun juoksu vaan kulkee

En ole nopea juoksija. En välttämättä edes keskinkertainen juoksija. Juoksussa on vain jotain, mikä saa pukemaan juoksulenkkarit yhä uudestaan ja uudestaan jalkaan. Sanotaan, että ei ole nopeita juoksijoita, eikä hitaita juoksijoita, on vain juoksijoita. Niin kauan kuin juokset, olet juoksija. Vauhdilla ei ole niinkään väliä. Sen takia juoksu kuuluu kaikille. Kaikki voivat nauttia siitä oman kuntotasonsa mukaan.



Tänään oli taas lenkki, jolloin juoksu kulki oikein mallikkaasti. Vauhdista tai kuljetusta matkasta en tiedä, sillä unohdin juoksukellonkin kotiin. Juoksu tuntui vaan niin hyvältä. Räntää satoi kasvoille, vastatuuli oli välillä melko kova, ja tienpinta oli liukas. Millään noista asioista ei kuitenkaan ollut väliä, kun juoksu vaan kulki. Sillä hetkellä muistin, miksi liikun. Siitä tulee vaan niin älyttömän hyvä olo. Liikunnan jälkeinen hyvä olo on paras motivaattori lähteä lenkille. :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaihtelua kyykkyihin kehonpainolla

Moikka! Itse tykkään treenailla paljon kehonpainolla. Kehonpainotreeniä kun pystyy tekemään missä ja milloin tahansa. Tarvitset vain oman ka...