keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Koukussa äänikirjoihin

Aikaisemmin olen kuunnellut lenkeillä aina musiikkia. Vuoden alussa latasin itselleni ensimmäisen äänikirjan, ja jäin heti koukkuun. Minulla ei ole aikaa lukea, ei ainakaan mitään viihdyttäviä hömppäromaaneita. :) Jos kotona tartun johonkin kirjaan, niin se on yleensä joku tietopainotteinen terveyteen, hyvinvointiin tai liikuntaan liittyvä teos.



Äänikirjojen avulla lenkillä pystyn kuitenkin yhdistämään viihdyttävän kirjan ja liikuntaharrastuksen. Muutaman kerran on tosin käynyt niin, että lenkki venyy suunniteltua pidemmäksi, kun on pakko kuunnella vielä yksi kappale. :)



Tällä hetkellä kuuntelussa on Tarja Virolaisen 'Juoksijan sielu'. Kirjan teemahan sopiikin oikein hyvin juoksulenkille. Monikin juoksija on varmasti joutunut vastaamaan kysymykseen "Miksi juokset?". Tähän Virolainen kertoo oman tarinansa. Virolainen kertoo kirjassaan varmasti kaikki aloittelijoiden mokat, mitä juoksemisen aloittamisessa voi vaan tehdä. Monikin juoksija voi varmasti näihin samaistua.

Kannattaa siis todellakin kokeilla äänikirjoja, jos et ole sitä vielä tehnyt. Kirjavalikoimaa löytyy varmasti jokaiseen makuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaihtelua kyykkyihin kehonpainolla

Moikka! Itse tykkään treenailla paljon kehonpainolla. Kehonpainotreeniä kun pystyy tekemään missä ja milloin tahansa. Tarvitset vain oman ka...