sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Lapsi mummilaan ja äiti lenkille

Tänään sain mahtavan tilaisuuden jättää poikani hoitoon mummilaan. Mitäs muutakaan sitä äiti tekisi kuin lähtisi lenkille. Tulipahan juostua lenkki lapsuusmaisemissa.



Lenkistä tulikin melko nostalginen. Tuli juostua koulujen ohi, joita olin käynyt sekä lapsuudenkotini ohi. Täytyi välillä ihan pysähtyä katsomaan, että mitä kaikkea näissä maisemissa onkaan tapahtunut. On purettu rakennuksia, kuten vanha kouluni ja tilalle tullut uusia hienoja rakennuksia. Tuli paljon muistoja mieleen. Vaikka paljon vieraillaankin mummolassa, niin harvoin on tullut lenkkeiltyä siellä päin.



Kannattaa tosiaan lenkkeillä välillä kauempana kotoa. Tunnin juoksulenkki meni kuin siivillä. Kotiovelta kun lähtee juoksemaan, niin maisemat ovat aina samat. Nyt oli ympäristössä paljon enemmän tarkkailtavaa.

Juoksuhaasteestakin tuli suoritettua useampi kohta. Juoksuhaasteesta voit lukea enemmän täältä. Pakkasta oli pirtsakat 10 astetta, joten voi laittaa rastin kohtaan 'juokse pakkasella'. Tosin pakkasella juoksu ei ole minulle mitenkään uutta. Mielestäni ei ole huonoa säätä, on vain huonoa pukeutumista.



Tuli tehtyä myös lapsuusmaisemissa nähtävyyskierros, joten voi laittaa rastin siihenkin kohtaan. Koulu ja lapsuuskoti ei nyt varsinaisesti ole mitään nähtävyyksiä, mutta juoksin myös kirkon ja kartanon ohi. Tavallaan siis tein myös nähtävyyskierroksen.

Lenkille lähteminen kotiovelta on toki helppoa, mutta täytyy silti useamminkin vaihtaa juoksulenkin maisemaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaihtelua kyykkyihin kehonpainolla

Moikka! Itse tykkään treenailla paljon kehonpainolla. Kehonpainotreeniä kun pystyy tekemään missä ja milloin tahansa. Tarvitset vain oman ka...