Kaupoista löytyy monenlaisia välipalapatukoita. Niiden ostamisessa kannattaa kuitenkin olla tarkkana, sillä lisätyn sokerin ja rasvan määrä saattaa olla valmiissa patukoissa aika korkea. Välipalapatukoita voi tehdä helposti myös itse. Kun teet patukat itse, niin tiedät myös, mitä syöt.
Välipalapatukat
1,5 dl pähkinöitä
2 dl mantelijauhoa
2 dl kuivattuja taateleita
1 dl siemeniä (seesamin-, auringokukan- tai kurpitsansiemeniä)
1 rkl chian siemeniä
1 rkl hunajaa tai agavesiirappia
2 rkl raakakaakaojauhetta
1,5 dl kookosöljy sulatettuna
1 dl kaurahiutaleita
Laita ainekset blenderiin ja anna blenderin käydä niin kauan, että massa on tasaista. Jos haluat patukoihin enemmän purutuntumaa, voi siemenet ja kaurahiutaleet vain sekoittaa massan joukkoon. Laita massa leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (noin 20 x 20 cm). Laita vuoka jääkaappiin ja anna kovettua muutama tunti. Kun levy on kovettunut, voit leikata sen annospaloiksi. Säilytä patukat jääkaapissa.
Instagram: senjalaaksonen
Facebook: Poweria Tennariin -blogi
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Vaihtelua kyykkyihin kehonpainolla
Moikka! Itse tykkään treenailla paljon kehonpainolla. Kehonpainotreeniä kun pystyy tekemään missä ja milloin tahansa. Tarvitset vain oman ka...
-
Monesti kun menen kauppaan, ostoskärryyn päätyy kyllä monenlaista vihannesta ja hedelmää. Usein kuitenkin ne ovat niitä tuttuja ja turvallis...
-
Kesä tulee. Samallahan tulee tietysti myös kesäkilot, vai tuleeko? Kesällä, niin kuin muinakin vuodenaikoina, voi tehdä joko terveellisiä ta...
-
Makeannälkään sopii hyvin hedelmät. Tällä kertaa tein hedelmäsalaatin käyttäen useampaa erikoishedelmää. Olipa mukavaa vaihtelua perinteiste...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti