maanantai 19. helmikuuta 2018

Ihan perusmaanantai

Lapsi on kitissyt koko aamun. Ei kelpaa ruoka, ei syli, eikä mikään muukaan. Yritän rauhoitella vauvaa. Samaan aikaan koira oksentaa matolle. Meinaa vähän hermot kiristyä. Poika nukahtaa lopulta, ja nostan hänet sänkyyn. Koira oksentaa uudestaan, tällä kertaa onneksi lattialle.

Lapsen nukkuessa alan siivota koiran aiheuttamia sotkuja. Mattoon oli jäljet jo meinannut kuivua ja saan hinkata tosissani, että sain koiran oksennukset lähtemään
Päätin keittää itselleni urakan päätteeksi kahvit. Hetken jos saisi istahtaa ja nauttia hiljaisuudesta. Sain kahvin kaadettua mukiin ja vauva herää. No, kylmä kahvi kaunistaa. Olen kuullut sanottavan, että ainoa ruoka, mitä äidit syö lämpimänä on jäätelö.

Mies tulee lopulta töistä kotiin. Olen siinä vaiheessa jo aika väsynyt. Mies nappaa lapsen syliin ja osoittaa minulle hiihtomonoja "olisko noille käyttöä?" Puen hiihtovarusteet päälle ja lähden ladulle.



Tunnin verran nautin hiljaisuudesta. Keho ja mieli virkistyvät. Kun palaan kotiin, otan pojan syliin, joka jaksaa taas jo hymyillä. Ei tämä niin paha päivä ollutkaan.

Ilman liikuntaa todennäköisesti väsyisin
Se, että äiti pitää huolta myös omasta jaksamisestaan, on koko perheen etu. Jaksan myös varmasti olla parempi äiti, kun käyn välillä nauttimasta vain omasta seurastani. :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaihtelua kyykkyihin kehonpainolla

Moikka! Itse tykkään treenailla paljon kehonpainolla. Kehonpainotreeniä kun pystyy tekemään missä ja milloin tahansa. Tarvitset vain oman ka...